Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander gaat voor Zero Waste!

Gepubliceerd op 22 juni 2022

Geslaagde kick-off

Dinsdag 14 juni was de kick-off bijeenkomst van het pilotproject Zero Waste. Op locatie bij Sodexo, met heerlijke (foodwaste-vrije) versnaperingen. De deelnemers spraken de ambitie uit om collectief afvalstromen in te zamelen en deze hoogwaardig en lokaal te laten verwerken door GroenCollect
 
Als feestelijke afsluiting van deze waardevolle sessie, hebben de aanwezigen de intentieverklaring getekend met een thumps up. De intentieverklaring Zero Waste Rotterdam Alexander zal komende week door Rotterdam Alexander heen trekken om van alle betrokken participanten een thumps up te ontvangen!

Aan GBC Rotterdam Alexander nemen deel:

Eneco Royal HaskoningDHV, Croonwolter&dros, Rabobank, Gemeente Rotterdam, Uniper, Sodexo, EQUANS, Colliers, Van Steensel Assurantiën BV, Coca-Cola, Europacific, Partners NN, Vastgoedmanagement, Marco Bunk en Green Business Club Nederland.

Tijdens de startbijeenkomst GBC Roterdam Alexander plakten deelnemers 'thumbs up' stickers op de intentieverklaring.


Nieuwsbericht

Green Business Clubs (GBC's) verbinden bedrijven/kantoorpanden/organisaties in een lokaal gebied. Deelnemers willen een bewuste, resultaatgerichte stap zetten in duurzaamheid. Doordat zij bij elkaar in het gebied zitten of zelfs in hetzelfde pand, is samenwerken aan hetzelfde doel efficiënt en stimulerend. VANG Buitenshuis werkt samen met GBC aan gebiedsgerichte aanpak, met als doel Zero Waste.