Minder bedrijfsafval door gedragsbeïnvloeding, start 8 oktober

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Locatie
8 oktober en 5 november: live bij Social Impact Factory (bij Utrecht Centraal). Inloopspreekuur (online en optioneel) op 30 oktober van 10.30 – 11.30 uur.
Doelgroep

Medewerkers die binnen hun organisatie bezig zijn met afvalvermindering.

Omschrijving

Wist je dat je de restafvalbak beter rechts naast je afvalscheidingsbakken zet, omdat mensen van links naar rechts kijken? En dat ca 95% van ons gedrag onbewust is, en je daar dus juist met ‘onbewuste prikkels’ op moet sturen? Met al deze tips is de kans groot dat je het goede gedrag van je doelgroep weet te beïnvloeden.

Je werkt waarschijnlijk hard aan oplossingen om minder afval te hebben in je bedrijf, kantoorgebouw, onderwijsinstelling, theater, museum of sportvereniging. Maar hoe zorg je ervoor dat het gedrag van de medewerkers en gasten ook daadwerkelijk en blijvend verandert?

Dat en meer leer je in de 2-daagse cursus Minder bedrijfsafval door gedragsbeïnvloeding. Je leert om door een gedragsbril naar (afval)situaties te kijken en gaat daarbij aan de slag met een eigen casus. Ruim daarom voor de cursus en tijdens de cursusdagen in totaal 6 uur in om aan je eigen casus te werken.

Meer weten? Lees het verslag van een vorige gedragscursus.

Nog vragen? Neem contact met ons op.

Deze cursus vindt plaats op de volgende dagen:

  • dag 1: dinsdag 8 oktober, op locatie in Utrecht ( inclusief broodjes).
  • inloop spreekuur: woensdag 30 oktober, online.
  • dag 2: dinsdag 5 november,  op locatie in Utrecht (inclusief broodjes).
Kosten

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Maximaal 25 deelnemers (vol=vol) bieden we de mogelijkheid deel te nemen. Aanwezigheid op 8 oktober en 5 november is hierbij vereist, naast een tijdsbesteding van in totaal 6 uur voor een eigen casus.

Meld je aan via het aanmeldformulier voor de gedragscursus.