Transitiecafe van de Transitieagenda Consumptiegoederen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.00 tot uur
Locatie
Villa Jongerius Kanaalweg 64 Utrecht
Doelgroep

Ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers.

Omschrijving

Coalities, ketensamenwerkingen en allianties: verschillende koplopers starten samenwerkingen om afvalstromen van bijvoorbeeld e-waste te verminderen. Hoe doen ze dit? En hoe sluit je hier als ondernemer, wetenschapper of beleidsmaker bij aan? Samen werkt het! is het centrale thema van deze bijeenkomst.

In verschillende sectoren starten koplopers samenwerkingen om meubels, apparaten, verpakkingen of andere consumptiegoederen te redden van de afvalstapel. Soms met de keten, soms met andere circulaire ondernemers.

Tijdens het Transitiecafé Consumptiegoederen gaan we actief aan de slag om bestaande samenwerkingen op dit gebied te versterken en nieuwe samenwerkingen te starten. Welke partijen zijn er al bezig en hoe kunnen we aansluiten?

Kijk voor meer informatie op de site van Transitieagenda consumptiegoederen.

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Meld je aan via de site van Eventbrite.

Let op: Er is een maximumcapaciteit voor deelnemers. We zoeken hierbij naar een goede balans tussen bedrijfsleven, beleidsmakers en wetenschappers zodat we concrete stappen zetten richting de nieuwe economie. Bij te veel aanmeldingen geven we voorrang aan ondernemers. We houden je hiervan op de hoogte.