Kennis(sen)dag afvalvrije scholen


Welke  spin in het afvalweb ben jij?

Veel kennis en de juiste kennissen. Dat is wat je nodig hebt als je werkt aan de ambitie om scholen afvalvrij te maken. Op 7 oktober vind je ze beide: alle kennis die wij de afgelopen twee jaar hebben opgedaan én collega’s uit het land, die werken aan dezelfde ambitie als jij. Want makkelijk is dat niet, met een wetgeving die dit (nog) niet faciliteert, een veelheid aan educatieve programma’s en een verbinding tussen mensen en organisaties die voorheen vaak niet bestond.

Kennis(sen) en inspiratie

Op 7 oktober is veel kennis beschikbaar in de vorm van factsheets en een inspiratieboek. In het programma zelf staan praktijkvoorbeelden centraal. En daarnaast: de bijeenkomst vindt plaats bij LEF, de creatieve broedplaats van Rijkswaterstaat. Dat betekent dat het programma geen standaard programma is. En verder verklappen we er nog niets over. Meld je hieronder aan en laat je verrassen!

Voor wie?

Je kunt je aanmelden als je vanuit een gemeente, afvalinzamelaar of lokaal NME centrum werkt aan de ambitie om scholen afvalvrij te maken. Wil je meedoen, meld je dan gelijk aan, want er is per groep (gemeente, afvalinzamelaar, NME centrum) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Informatie

Datum: Maandag 7 oktober 2019 10.30 tot 15.00 uur 
Locatie: LEF Future Center Rijkswaterstaat
>> Meld je aan

Deze bijeenkomst is mede mogelijk is gemaakt door stichting Afvalfonds Verpakkingen.


Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door:

IW_RW_Logo_online_pos_nlgdo-logo