Lunchbijeenkomst 8 april - Gedragsbeïnvloeding bij gasten, hoe doe je dat?

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12:00 tot
Locatie
online
Doelgroep

De bijeenkomst is met name interessant voor horeca ondernemers, culturele instellingen, to-go verkooppunten en bedrijven als dierentuinen, pretparken, sportinstituten, enzovoorts.

Omschrijving

De aanmelding is gesloten

Bent u geïnteresseerd in gedragsbeïnvloeding? Of wilt u dat uw gasten zich net een beetje duurzamer gedragen? Meld u dan aan voor de online lunchlezing op 8 april a.s. Eet uw broodje en leer meer over dit onderwerp vanuit uw eigen stoel.

Het gedrag van bezoekers is minder rationeel dan u denkt. Informatie wordt onbewust gefilterd en veel beslissingen worden snel genomen. Marketeers spelen hier slim op in. Als “steeds meer mensen het doen” kunt u moeilijk achterblijven en iemand in een witte jas zal er wel verstand van hebben.

In deze online lunchlezing kijken we of we de kennis van gedrag ook kunnen benutten om de gast tot duurzamer gedrag te bewegen. We hebben hiervoor de volgende gasten uitgenodigd:

  • Lisanne van Geffen (gedragswetenschapper van Rijkswaterstaat) gaat in op de principes van gedragsbeïnvloeding. Ook vertelt ze over de cursus over dit onderwerp die binnenkort voor ondernemers beschikbaar komt.
  • Emmy Van Daele gaat in op de ervaringen bij de introductie van de Billie Cup in Wageningen. Welke rol spelen ondernemers hierin en wat kunnen we leren we van onze Zuiderburen?

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bent u erbij? Aanmelden kan via het aanmeldformulier. U ontvangt kort voor de bijeenkomst per e-mail de link om deel te nemen. U kunt dan vanaf 11.45u inloggen. Graag tot 8 april!