Rotterdammers verduurzamen de horeca

Gepubliceerd op 17 februari 2022

Duurzaam ondernemen is de toekomst, ook voor de horeca. Dit biedt veel kansen, zoals kostenbesparing en een beter imago voor klanten en medewerkers. Maar hoe kan je jouw bedrijf verduurzamen én meer circulair maken?

De Rotterdamse koplopergroep biedt hiervoor nu drie hulpmiddelen aan:

Animatie

Laat je inspireren om ermee te beginnen!

Animatie 18 Rotterdamse restaurants

Handleiding voor duurzame bedrijfsvoering

De Handleiding voor duurzame bedrijfsvoering biedt daarnaast tal van ideeën, voorbeelden en tips.

Poster

Wil je inspiratie voor in je zaak? Download de poster en hang hem op.

De animatie, handleiding en poster kun je bekijken en downloaden op de site van Ondernemen010.


Nieuwsbericht

Koploperproject

Sinds eind 2019 hebben18 Rotterdamse restaurantondernemers hebben sinds eind 2019 in het koploperproject gezocht naar praktische en innovatieve manieren om hun bedrijfsvoering te verduurzamen en circulair te maken.