Rotterdammers verduurzamen de horeca
Duurzaam ondernemen is de toekomst, ook voor de horeca. Dit biedt veel kansen, zoals kostenbesparing en een beter imago voor klanten en medewerkers. Maar hoe kan je jouw bedrijf verduurzamen én meer circulair maken?
De Rotterdamse koplopergroep biedt hiervoor nu drie hulpmiddelen aan:
Animatie
Laat je inspireren om ermee te beginnen!
Handleiding voor duurzame bedrijfsvoering
De Handleiding voor duurzame bedrijfsvoering biedt daarnaast tal van ideeën, voorbeelden en tips.
Poster
Wil je inspiratie voor in je zaak? Download de poster en hang hem op.
De animatie, handleiding en poster kun je bekijken en downloaden op de site van Ondernemen010.
Nieuwsbericht
Koploperproject
Sinds eind 2019 hebben18 Rotterdamse restaurantondernemers hebben sinds eind 2019 in het koploperproject gezocht naar praktische en innovatieve manieren om hun bedrijfsvoering te verduurzamen en circulair te maken.