Hospitality: Van corona naar circulaire oplossingen

Gepubliceerd op 15 januari 2021

Sessie 4 feb. 11.00 – 12.00 uur

Coronamaatregelen, zoals extra hygiënemaatregelen en anderhalve meter afstand, hebben de hospitality-branche drastisch veranderd. Reserveren en check-in zijn verregaand gedigitaliseerd, restaurants schakelden om naar afhaal en thuisbezorgd en social distancing werd de norm. Welke duurzame keuzes maak je als ondernemer? En zijn deze ook voor de toekomst interessant voor het realiseren van circulaire ambities? Wat zijn cruciale succesfactoren? In deze sessie gaan we in op deze vragen. Door ondernemers aan het woord te laten en aan de hand van onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat, programma VANG buitenshuis, in samenwerking met de koplopergroep Circulaire Hotels Amsterdam.

Voor wie?

De sessie is bedoeld voor ondernemers en organisaties die gasten ontvangen, zoals horecaondernemers, cultuurinstellingen, hogescholen/ universiteiten, etc. Beleidsmakers en adviseurs zijn eveneens welkom.

Aanmelden voor de sessie