Inspiratiedag 'Voorkomen bedrijfsafval; een kwestie van kiezen'

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.45 tot uur
Locatie
Observant in Amersfoort
Omschrijving

Op woensdag 13 november organiseren we de jaarlijkse Inspiratiedag Bedrijfsafval. Dit jaar richten we ons op stakeholders uit de sport en cultuur sector, centrumgebieden en kantoren/facilitair, zoals brancheorganisaties, sportbonden, ondernemingsverenigingen die het belangrijk vinden om hun sector te verduurzamen.

Tijdens de Inspiratiedag hoor je hoe je het verschil kunt maken op het gebied van afvalpreventie en -scheiding, door partijen in jouw netwerk of achterban te inspireren hiermee aan de slag te gaan of een stap verder te zetten.

Het programma biedt volop kansen om nieuwe contacten te leggen en kennis op te doen en inspirerende praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn.

De toekomst van afvalbeheer ligt ook in jouw handen, en de kennis en kunde om deze toekomst vorm te geven liggen tijdens deze dag voor het oprapen. Samen zorgen we voor een schonere en duurzamere omgeving.

Programma

09:15    Inloop

  • Plenair: Marieke Rietbergen van Design Innovation Group neemt je mee in Toekomstverbeelding

Koffiepauze

  • Plenair: Minicollege Gedragsbeïnvloeding door gedragsexperts Addie Weenk en Stefan van der Wal

Lunch

  • Vervolg Toekomstverbeelding
  • Deelsessies Sport, Cultuur, Kantoren en Centrumgebied

15:30   Afsluiting en borrel

Kosten

Gratis

Aanmelden

Voel je je aangesproken en denk je dat jij bij de Inpiratiedag aanwezig moet zijn? Neem dan contact met ons  op en geef een kort motivatie. Ken je mensen in je netwerk voor wie deze dag interessant is? Stuur het dan door!