Reusable packaging Fair 2024

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch
Doelgroep

Producenten, importeurs van verpakkingen of verpakte producten, verpakkingsleveranciers, horecabedrijven, supermarkten, logistieke organisaties, facilitaire dienstverleners, brancheorganisaties.

Omschrijving

Na het succes van de eerste editie in 2023 nodigen we je graag uit voor de volgende Reusable Packaging Fair, op dinsdag 19 november 2024.

Herbruikbare verpakkingen zijn een betekenisvolle stap op weg naar een circulaire economie. Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken al herbruikbare verpakkingen of verkennen de weg hier naartoe, gedreven door duurzaamheidsambities en door wetgeving op het gebied van wegwerpplastic en de komende Europese Verpakkingenverordening.

De ontwikkelingen gaan razendsnel, maar er zijn ook veel uitdagingen en vraagtekens. Verpact, Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV), Mission Reuse en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondersteunen de transitie naar herbruikbare verpakkingen door een groot aantal spelers in de markt bij elkaar te brengen tijdens de Reusable Packaging Fair.

Tijdens de dag kan je ervaringen delen, nieuwe oplossingen laten zien én ontdekken, recente ontwikkelingen bediscussiëren en krijg je concrete tools aangereikt om met herbruikbare verpakkingen aan de slag te gaan.

Kosten

Deelname kost 50 euro per persoon (exclusief btw).

Meer informatie

Het programma beslaat de hele dag.

De tijden hierboven vermeldt zijn een indicatie, de exacte tijden volgen nog.

Aanmelden
Bijzonderheden

Wil je met jouw herbruikbare verpakkingsoplossing aanwezig zijn op het marktplein of heb je een suggestie of vraagstuk voor een deelsessie?

Neem dan contact op met:

m.keuenhof@kidv.nl (KIDV/Verpact) of

karl@fairresourcefoundation.org (Mission Reuse).