Minder bedrijfsafval door gedragsbeïnvloeding, 21 mei, 5 juni en 11 juni 2024

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Locatie
21 mei en 11 juni: op een locatie in de buurt van Utrecht Centraal, wordt nog bekend gemaakt. Inloopspreekuur (online en optioneel) op woensdag 5 juni.
Doelgroep

Medewerkers die binnen hun organisatie bezig zijn met afvalvermindering.

Omschrijving

Wist je dat je de restafvalbak beter rechts naast je afvalscheidingsbakken zet, omdat mensen van links naar rechts kijken? En dat ca 95% van ons gedrag onbewust is, en je daar dus juist met ‘onbewuste prikkels’ op moet sturen? Met al deze tips is de kans groot dat je het goede gedrag van je doelgroep weet te beïnvloeden.

Je werkt waarschijnlijk hard aan oplossingen om minder afval te hebben in je bedrijf, kantoorgebouw of sportvereniging. Maar hoe zorg je ervoor dat het gedrag van de medewerkers en gasten ook daadwerkelijk en blijvend verandert?

Dat en meer leer je in de 2-daagse cursus Minder bedrijfsafval door gedragsbeïnvloeding. Je leert om door een gedragsbril naar (afval)situaties te kijken en gaat daarbij aan de slag met een eigen casus. Ruim daarom voor de cursus en tijdens de cursusdagen in totaal 6 uur in om aan je eigen casus te werken.

Deze (gratis) cursus vindt plaats op de volgende dagen:

  • Dinsdag 21 mei, 09:30 tot 13.00 uur (met broodjes)

  • Woensdag 5 juni, online inloopspreekuur, optioneel.

  • Dinsdag 11 juni, 09:30 tot 13.00 uur (met broodjes)
Aanmelden

Maximaal 25 deelnemers (vol=vol) bieden we de mogelijkheid deel te nemen. Aanwezigheid tijdens 21 mei en 11 juni is hierbij vereist, naast een tijdsbesteding van in totaal 6 uur voor een eigen casus.

Meld je aan voor de gedragscursus via ons aanmeldformulier.

Meer weten? Lees het verslag van een vorige gedragscursus.

Nog vragen? Neem contact met ons op.