Ondersteuning No Waste Challenge


What Design Can Do (WDCD) en het programma VANG Buitenshuis  slaan de handen ineen om de Amsterdam track van de wereldwijde No Waste Challenge te ondersteunen.

What Design Can Do lanceerde in januari de No Waste Challenge en nodigde daarmee ontwerpers, creatieven en innovators uit om veelbelovende ideeën en ontwerpen in te zenden voor de verschillende uitdagingen die per stad ontworpen zijn. Zo zijn er specifieke vraagstukken voor Sao Paulo & Rio de Janeiro, Mexico City, Tokyo, Nairobi, Delhi en Amsterdam. De winnaars van de challenge kunnen €10.000,- winnen en een één jaar durend acceleratieprogramma waarbij hun inzending werkelijkheid gemaakt wordt.

Het programma VANG Buitenshuis van Rijkswaterstaat staat de Amsterdam track van de No Waste Challenge bij door de inzendingen te delen met hun netwerk, kennis te delen met andere gerelateerde partners, deel te nemen aan een workshop tijdens het WDCD Live festival, bij te dragen aan het acceleratieprogramma van de winnaars en door verbinding te leggen tussen winnaars en eventuele partners.